spraytan-behandeling

Creeer een natuurlijke bruine kleur in onze Spray-Tan Studio. Dit wordt ondersteund met producten voor de juiste voorbereiding en nazorg. Wij sprayen je huid zomers bruin en op deze manier zie er stralend en gezond bruin uit. Echt super leuk om te doen voor je vakantie of feestdag. Dan staat vanaf dag één je bikini en zomerjurkje geweldig.

Maak een afspraak voor een Spray tan en lees goed de instructies die wij op deze pagina geven voor het mooiste resultaat.

Afspraak maken kan alleen telefonisch daar wij op speciale tijden deze behandelingen uitvoeren in onze Spraytan studio. 

Spreek uw naam en telefoonnummer in: 0515577897 of mail ons naar info@angeliquebeautyenwellness.nl. en we nemen contact met u op.

 

BehandelingPrijs
Spray tan Full body€ 27,50
Spray tan boven lichaam€ 17,00
Spray tan benen€ 17,00

Voor een mooi resultaat is het verstandig om deze regels te volgen:

  • Scrub vooraf je huid.
  • Scheer je niet op de dag van je spraytan-sessie.
  • Doe geen deodorant of bodylotion  vooraf aan je spraytan-sessie op.
  • Draag voor en na je spraytan-sessie makkelijke, donkere en niet knellende kleding en ondergoed.
  • Wacht na je spraytan-sessie acht uur met douchen en/of sporten.
  • Verzorg je huid na afloop dagelijks met een hydraterende crème voor extra soepelheid en glans.
  • Houdt eventueel de zomerse bruine kleur vast met de selftan lotion  van Sienna X.
  • Voor het beste resultaat raden wij aan om ‘s ochtends de spraytan te laten doen.
  • Na ongeveer 24 uur is het volledige resultaat zichtbaar.

Na de behandeling

Douchegebruik: Thuis kan je de spraytan na ongeveer 8 uren afspoelen. Tip: Niet te lang douchen en deppend afdrogen.
Onderhouden van je zomerse tint: Het is aan te raden om de huid  iedere dag in te smeren met een lekkere bodylotion. Om lager te genieten van je zomerse tint hebben wij bij ons in de Beauty Store speciale body lotions voor thuis.

Meest gestelde vragen

Omdat zonnebaden afgeraden wordt als je zwanger bent, is spray-tanning juist perfect. Nu ben je toch voorzien van een prachtige bruine teint, zonder kans op een ‘masker’ of andere schadelijke invloeden. Voor de zekerheid wordt spray-tanning niet toegepast tijdens de eerste drie maanden van de zwangerschap.

Let wel: raadpleeg bij twijfel altijd een deskundige

Nee. Strepen of vlekjes na een spray-tan is zeker niet gebruikelijk. Wel moet er rekening gehouden worden met het feit dat de huid het grootste orgaan van ons lichaam is. Hormonen (menstruatie – zwangerschap) overmatig alcohol en/of medicijngebruik hebben invloed op ons (lichamelijke)gestel. Bij een zeer klein percentage (1-5%) kan daarom de huid anders reageren op een spray-tan.
Als je de spray-tan afgespoeld hebt, geeft deze niet meer af in je kleding of linnengoed. Tijdens de inwerktijd van de spray-tan, kan deze wel lichtjes afgeven. Daarom is het advies ook om donkere loszittende kleding te dragen na de behandeling. Alle spray-tans zijn wel uitwasbaar.
Nee. Het is zelfs bewezen dat spray-tanning goed is voor de huid door de vele huidverzorgende ingrediënten. Tevens komt er geen UV straling te pas om de huid te bruinen.
Ja. De zon blijft haar werk doen, waardoor je ook nog steeds bruin wordt van de zon zelf. Je moet de huid wel altijd goed blijven beschermen tegen de zon met een hoge zonnefactor.
​Je huid is je grootste orgaan. Hormonen, medicijn en/of overmatig alcoholgebruik hebben invloed op onze organen. Zo ook je huid.
Bij een zeer klein percentage onder ons (1-5%) kan de huid anders reageren op een spray-tan. Een spray-tan kan bijvoorbeeld lichter uitvallen dan gewenst of vlekjes veroorzaken. Indien dit het geval is, neem dan alsjeblieft contact op met ons zodat wij dit kunnen verhelpen.Let wel: Dit percentage zo klein, dat hier niet vanuit gegaan wordt. Wij geven garantie op onze spray-tan behandelingen zolang je jezelf aan alle voorschriften houdt.
​Voor het beste resultaat, is kan je het beste twee dagen voor de bruiloft een spray-tan behandeling inplannen. Dan is je bruine teint op haar mooist.
​Door te zwemmen en naar de sauna te gaan, zal de verkregen teint wat sneller vervagen. Sporten kan je direct na de behandeling beter ook een achttal uren uitstellen, vanwege het transpireren.
​De tanning vloeistoffen die tegenwoordig op de markt zijn, hebben een uitstekende kwaliteit. Over het resultaat hoef je je geen zorgen te maken!
partner-logo01
ariane_inden-logo