Zeer milde maar intensief voedende reiniging voor de gezichtshuid. Amandelolie vult het tekort aan vetten aan waardoor de huid na de reiniging zacht en soepel aanvoelt. Vitamine E houdt de huid jong en beschermt tegen invloeden van buitenaf die de huid kunnen verouderen. Zowel geparfumeerd als ongeparfumeerd zonder kleurstoffen verkrijgbaar. Reinigt, mild, voor ogen en gezicht, houdt de huid soepel, massage verbetert de doorbloeding, anti-ageing. Je gebruikt het product 2 keer per dag in de ochtend en de avond.

Gebruik:
Masseer de zachte crème met ring- en middelvinger licht over het gezicht. Deze massage stimuleert de doorbloeding van de huid. Make-up en vuildeeltjes worden grondig verwijderd. U kunt de Extra Mild Massage Cleanser ook als oogreiniging gebruiken. Het verwijdert alle oogmake-up behalve hardnekkige waterproof mascara. Druk niet te zwaar op de ogen tijdens het reinigen. Dit voorkomt dat Extra Mild Massage Cleanser in uw ogen komt en de ogen kan irriteren of een waasje kan geven. Neem de Extra Mild Massage Cleanser af met een wattenbolletje en lauwwarm water. Deze milde reiniger is geschikt voor elk huidtype, zelfs de zeer gevoelige. Verfris de huid en bereid haar voor op de verzorging met Re-activating Clarifying Lotion of Extremely Soft Balancing Lotion.

Extra Mild Massage Cleanser is licht geparfumeerd met Ariane Inden Basic. Deze cleanser is ook ongeparfumeerd zonder kleurstoffen verkrijgbaar speciaal voor de gevoelige of allergische huid.

Verpakking:
150ml en 250ml flacon.

Actieve werkstoffen:
Vitamine E, Amandel olie, Allantoïne.

Prijs: € 22,00

Bestellen Terug

partner-logo01
ariane_inden-logo