Zacht, milde en intensieve scrubreiniging op cremebasis. De Intense Polishing Scrub bevat biologisch afbreekbare scrubdeeltjes. De hoeveelheid fijne scrubdeeltjes zijn optimaal aanwezig waardoor de scrub intensief maar op verantwoorde wijze haar werk kan doen. Deze verantwoorde wijze zal nu ook voor het milieu een groot deel meespelen, de biologisch afbreekbare scrubdeeltjes worden nu op natuurlijke wijze afgebroken. De juiste hardheid van de deeltjes zijn optimaal afgestemd om de huid op een intensieve maar zachte manier te scrubben. De intensieve werkstoffen zorgen voor een perfecte en zijdezachte huid.

strong>Gebruik:
Masseer deze zachte scrub-crème met draaiende bewegingen over de vochtige huid. Hoe droger de huid hoe intensiever de werking van de scrub. De dode huidcellen en vuildeeltjes worden verwijderd en de poriën worden diep gereinigd. Spoel de scrubdeeltjes af met lauwwarm water. Dankzij speciale vochtregulerende en vocht vasthoudende werkstoffen wordt de huid met extra vocht verzorgd, voelt zij zacht en soepel aan en blijft langer jong. Intense Polishing Scrub zorgt ervoor dat de huid sneller wordt vernieuwd waardoor deze er jong en gezonder uitblijft zien.

Scrub, afhankelijk van de huidconditie, de huid 2 tot 3 keer per week. De Intense Polishing Scrub heeft een heerlijke zachte unisex geur (parfum).

Verpakking:
75ml dispenser.

Actieve werkstoffen:

  • Glycerin: heeft een vochtvasthoudende werking.
  • Fijne scrubdeeltjes: verwijderen de dode huidcellen en zorgen voor een diepgereinigde huid en een zijdezacht gevoel.

Ingrediënten:
AQUA, ETHYLHEXYL STEARATE, STEARIC ACID, POLYETHYLENE, CETEARYL ALCOHOL, STEARETH-2, GLYCERIN, STEARETH-21, XANTHAN GUM, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, PARFUM, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN.

Prijs: € 24,00

Bestellen Terug

partner-logo01
ariane_inden-logo