Vitamin Based Eye Make-up Remover is een superzachte, hypo-allergene oogmake-up lotion die op een milde manier oogmake-up van de gevoelige huid rond de ogen verwijdert. Om uw huid rond de ogen in optimale conditie te houden zonder voortijdige lijntjes en rimpeltjes is het van belang deze tere huid heel voorzichtig te reinigen met de lotion waarin vitamine B5 verwerkt zit. Vitamin Based Eye Make-up Remover is speciaal ontwikkeld op basis van provitamine B5 (D-panthenol) die de huid rond de ogen regenereert en de wimpers versterkt.

Gebruik:
Breng een beetje Vitamin Based Eye Make-up Remover aan op een wattenschijfje en maak zachte bewegingen van onder de wimpers naar boven en van buiten naar binnen. Gebruik voor ieder oog een nieuw wattenschijfje. Vitamin Based Eye Make-up Remover verwijdert ook de meeste waterproof make-up behalve hardnekkige waterproof mascara en is zelfs aangenaam wanneer u lenzen draagt. De lotion voelt niet olie-achtig aan; u heeft dan ook geen last van een waas in de ogen na het reinigen. Vitamin Based Eye Make-up Remover is alleen ongeparfumeerd zonder kleurstoffen verkrijgbaar omdat de huid rond uw ogen vaak gevoeliger is dan andere delen van uw gezicht.

Verpakking:
150 ml en 250 ml flacon.

Actieve werkstoffen:
Vitamine B5 (Panthenol), Glycerin

Ingrediënten:
Aqua, poloxamer 184, glycerin, polysorbate 20, panthenol, imidazolidinyl urea, methylcholorisothiazolinone, methylisothiazolinone, benzyl alcohol

Prijs 150ml: € 23,99

Prijs 250ml: € 32,50

Bestellen Terug

partner-logo01
ariane_inden-logo