Mooi zijn, mooi blijven…. door onze specialistes!

 

Lees hier het Salonprotocol

 

Afspraak maken

U kunt online een afspraak maken.

Afspraak maken


Plan je afspraak eenvoudig in via onze online agenda.

Druk op de toets afspraak maken hierboven.

Selecteer een behandeling(en) en de gewenste datum en je krijgt voor die dag de beschikbare tijden te zien. Als je voor de eerste keer een afspraak maakt, dan worden er een aantal van jouw persoonlijke gegevens gevraagd in te voeren. Deze worden uiteraard met zorg behandeld.

Door het ruime aanbod aan behandelingen zou het voor jou heel onoverzichtelijk worden om alle behandelingen online te plaatsen. Advies: boek jouw beschikbare behandeltijd Gezichtsbehandeling op maat in.

Wil je graag nog wat toevoegen zoals harsen of verven dan kan je dat aangeven tijdens je behandeling.

Ben je nog nooit bij ons in de Beauty Store geweest en kom je voor huid verbeterende behandelingen, boek dan onze kennismaking behandeling. Voor huidverbetering en huidverzorging is het belangrijk om voldoende informatie te krijgen over jouw huid en jouw lichamelijke conditie (ziekte, stress e.d.).

Mocht jouw dag of tijdstip er helemaal niet bij staan, bel 0515577897 of e-mail ons gerust, dan kijken we samen voor een ander tijdstip.

Is de afspraak eenmaal ingeboekt, dan ontvang je daar een bevestiging van per e-mail. Een afspraak afzeggen is geen probleem, maar let wel op de annuleringsvoorwaarden dat je de afspraak minstens 24 uur van tevoren annuleert. Zo kan ik mogelijk nog iemand anders inplannen op dat tijdstip.

Afspraak afzeggen kan per e-mail of telefonisch. Graag 24 uur van te voren daar wij anders 50% in rekening moeten brengen voor de verloren tijd.

Tot ziens bij ons in de Beauty Store wij zien u graag tegemoet.