Mooi zijn, mooi blijven…. door onze specialistes!

De winkel is herkenbaar aan zijn moderne uitstraling. Helemaal van deze tijd. Dankzij de persoonlijke service en de adviezen van de professionele schoonheidsspecialistes voelt u zich al gauw behaaglijk en relaxed. Neem alle tijd om uit te proberen, te voelen, te ruiken en aan te brengen.

Transparant assortiment

Alle producten van BABOR kunt u in de winkel testen. Geen dichte vitrines of kastjes. Geen drempel en geen geheimen over de samenstelling. Met gebruik van een miniverpakking kunt u de huidverzorgingsproducten ook thuis gratis uitproberen.

Persoonlijke aandacht

U kunt altijd rekenen op persoonlijke aandacht van een gekwalificeerde specialiste. Advies op maat, precies passend bij uw huidtype en uw wensen. Met uitleg over de laatste ontwikkelingen en de nieuwste technologieën.

Bewust groen

BABOR denkt aan het milieu. Geen overbodige verpakkingen met plastic, dus geen extra vervuiling. De BABOR producten zijn niet op dieren getest, bevatten geen dierlijke grondstoffen en zijn dermatologisch beproefd.

Huidanalyse

Met de huidanalysecomputer wordt uw huidtype nauwkeurig vastgesteld. U krijgt een persoonlijk verzorgingsplan en advies voor een vitale en stralende huid. Gratis, als service. Uw specialiste neemt graag de tijd voor u.

Make-up testen

Ontdek en probeer de uitgebreide make-up lijn van Ariane Inden en Golden Rose. Er is geen haast, dus nooit te snel gekozen en geen miskoop. Aan de speciale make-up tafel kunt u het zelf aanbrengen of het overlaten aan de visagiste. Volgens de laatste trend of naar uw specifieke wensen wordt u opgemaakt en de kleurnummers en adviezen krijgt u mee, ook allemaal gratis.