Mooi zijn, mooi blijven…. door onze specialistes!


Als je praat over huidverbetering dan worden de diepe lagen van de opperhuid behandeld om de huid te stimuleren nieuwe cellen aan te maken. Dit kan op verschillende manieren door bijvoorbeeld het gebruik van apparatuur d.m.v. microdermabrasie of fruitzuur.

Deze behandelingen stimuleren de basaalcellenlaag (laag 5) om nieuwe cellen te maken. Hierdoor kunnen werkzame stoffen in crèmes beter opgenomen worden. Talg kan makkelijker weg waardoor er minder mee-eters en gerstekorrels ontstaan. Hierdoor worden huidproblemen makkelijker opgelost.

Bij huidverjonging ga je weer een stap verder. Hierbij probeer je de huid te verjongen en huidveroudering te vertragen. Dit kan je bereiken door de huid werkzame stoffen te geven die de huid tekort komt of zelf niet meer aan kan maken zoals collageen. Collageen is de belangrijkste factor om onze huid jong te houden. Vanaf je 25ste levensjaar is het belangrijk om met microdermabrasie de eerste rimpels tegen te gaan. Een rimpel doet er 10 jaar over om aan de oppervlakte zichtbaar te worden. In de menopauze (bij maar liefst minimaal 30% van de vrouwen) slaat de veroudering ineens hard toe door de vermindering van oestrogeen.

Met onze multifunctionele huidverbeteringstoren hebben we voor iedereen een beautybehandeling op maat.

Prijs van de torenbehandeling gericht op huidverbetering/verjonging: € 90,00 ( 120 min. )

VOLGORDE BEHANDELING:

  • Vapazone :      Indien gewenst eerst de huid stomen en dan reinigen met de producten die na de huidanalyse geschikt zijn voor de huid.
  • Skinscrubber:  De peelende werking van dit apparaat zorgt voor een grondige reiniging waardoor de dode huidcellen los gaan van de huid.
  • Ultrasound:     Dit zorgt voor het insluizen van werkstoffen door de ultrageluidfrequentie, voor betere doorbloeding en opname.
  • Iontoforese:    Zorgt ervoor dat de werkstoffen door wisselstroom dieper in de huid doordringen.
  • Massage:       Met de crème die de huid verzorgt en fijne lijntjes strak trekt wordt de ontspannen gelaatsmassage gegeven.
  • Masker:          We laten u 10 minuten ontspannen liggen met speciaal masker op de conditie van de huid afgestemd.
  • Crème:           We eindigen met hoogfrequente stroom  die verhoogt de immuniteit van de huid.
  • deze behandeling wordt tijdens de intake met u doorgenomen en helemaal op uw huid aangepast.
  • Na afloop krijgt u een lichte dag make up en verlaat u stralend onze Beauty store.