huidverbetering-behandeling

Als je praat over huidverbetering dan worden de diepe lagen van de opperhuid behandeld om de huid te stimuleren nieuwe cellen aan te maken. Dit kan op verschillende manieren door bijvoorbeeld het gebruik van apparatuur d.m.v. microdermabrasie of fruitzuur.

Deze behandelingen stimuleren de basaalcellenlaag (laag 5) om nieuwe cellen te maken. Hierdoor kunnen werkzame stoffen in crèmes beter opgenomen worden. Talg kan makkelijker weg waardoor er minder mee-eters en gerstekorrels ontstaan. Hierdoor worden huidproblemen makkelijker opgelost.

Bij huidverjonging ga je weer een stap verder. Hierbij probeer je de huid te verjongen en huidveroudering te vertragen. Dit kan je bereiken door de huid werkzame stoffen te geven die de huid tekort komt of zelf niet meer aan kan maken zoals collageen. Collageen is de belangrijkste factor om onze huid jong te houden. Vanaf je 25ste levensjaar is het belangrijk om met microdermabrasie de eerste rimpels tegen te gaan. Een rimpel doet er 10 jaar over om aan de oppervlakte zichtbaar te worden. In de menopauze (bij maar liefst minimaal 30% van de vrouwen) slaat de veroudering ineens hard toe door de vermindering van oestrogeen.

Met onze multifunctionele huidverbeteringstoren hebben we voor iedereen een beautybehandeling op maat.

Ook nieuwsgierig geworden wat Angélique Beauty & Wellness voor uw huid kan betekenen?

Neem dan een kijkje bij onze behandelingen. En boek online uw eerste kennismakings behandeling. wij gaan er samen voor zorgen dat de huid straalt!

partner-logo01
ariane_inden-logo