Mooi zijn, mooi blijven…. door onze specialistes!


Op zoek naar een oplossing voor acne, pigment of een vette huid?

Op zoek naar een oplossing voor uw acne of acnelittekens? Ziet u steeds meer fijne lijntjes en pigment verschijnen? Of is het de rosacea of vette huid waar u zich aan stoort? Probeer eens een Speciale peeling.

Bij ons in de Beauty Store werken wij uitsluitend met de peelings van Lira Clinical, een wereldwijd huidverzorging bedrijf opgericht door een groep medische professionals met meer dan 30 jaar ervaring. Uniek aan deze peelings is de variatie in sterkten en werkzame stoffen.

Glycolpeeling behandeling € 90,00

Kuur behandeling is ook mogelijk, 4 behandelingen voor € 330,00

Na een intake gesprek met uitgebreide huidanalyse gaan we samen kijken hoe vaak we een behandeling nodig hebben om een perfect resultaat te krijgen.

Geduld bij deze behandelingen is een schone zaak.

U vraagt zich misschien af, is een peeling iets voor mij?

De peeling biedt een optimaal resultaat bij:

 • Acne
 • Anti-aging
 • Beschadigde huid
 • Combinatie huid
 • Droge huid
 • Hypersensitieve huid
 • Littekens
 • Pigmentatie
 • Rosacea
 • Vette huid

Grote kans dat u zich herkent in een van de bovenstaande huidproblemen. Gelukkig zijn de Lira Clinical peelings voor iedereen geschikt. De Lira peeling bevat geen parabenen en kan toegepast worden op zowel lichte als donkere huidtypen ( donkere huidtype wel in overleg). Wij raden de peeling in de wintermaanden aan daar de zon invloed kan uitoefenen tijdens een peeling kuur.

Werking van peelings

Een chemische peeling veroorzaakt een versnelde celdeling waardoor de huid zich veel sneller vernieuwd. Ondanks dat de peeling op basis zijn van zuren, zijn ze toch natuurlijk van aard. Clinical peeling werkt huidopbouwend en veranderen de structuur van de huid; het geeft de huid een echte boost en zet de huid zelf aan het werk.

Kuurvorm

Om een optimaal resultaat te behalen is het aan te bevelen een peelingkuur te ondergaan met meerdere peelingbehandelingen. Afhankelijk van het type peeling en de huidklacht(en) worden gemiddeld 3 tot 4 peelingbehandelingen per kuur aangeraden. Het aantal weken tussen iedere peeling kan variëren van 2,3 tot 4 weken.

Hoe ziet een behandeling eruit?

Voorafgaand

Voorafgaand aan de peeling wordt de huid gereinigd en ontvet zodat de peeling beter kan inwerken op de huid. Na de reiniging wordt de peeling aangebracht. Afhankelijk van de peeling en uw huid kunt u een prikkeling of een brandend gevoel ervaren.

Na de behandeling

De huid kan er na de behandeling rood uitzien. Enkele dagen na de behandeling kan de huid gaan schilferen. Meestal begint het schilferen rond de mond, de kin, de wangen en rond de ogen. De hals en het voorhoofd vervellen vaak als laatste.

Ook kan de huid strak aanvoelen en op een aantal plaatsen donkerder gaan kleuren. Op sommige plaatsen zal de peeling dieper doordringen, dit zal genezen met korstvorming in 4 tot 7 dagen.

Nazorg en adviezen

Het is van groot belang om de huid minimaal 4 weken na de behandeling te beschermen tegen UV straling. Dit kan doormiddel van de zonbeschermer met factor 30 of 50 van Lira Clinical of de huidverzorgingsproducten van Ariane Inden te gebruiken.

Gedurende de behandelperiode de huid niet blootstellen aan de zon of zonnebank, in verband met kans op pigmentvorming.

 • Roken verlengt het genezingsproces, waardoor het langer duurt voordat de huid of korstvorming genezen is.
 • Het gebruik van thuisproducten van Lira Clinical/ Ariane Inden is zeer aan te raden om het optimale behandelresultaat te behalen.
 • Het is beter om niet te krabben/pulken aan de korstjes.

Verwijzing en vergoeding

De behandeling met een van deze peelings bij acne(littekens) vergoeden veel verzekeraars vanuit het aanvullende pakket. Na de behandeling krijgt u van ons een factuur, welke u per pin kunt voldoen. Deze factuur kunt u dan eventueel indienen bij uw zorgverzekeraar. Wij adviseren contact op te nemen met uw zorgverzekeraar betreft het recht op een vergoeding.

Maak een online afspraak of neem contact met ons op.

Glycolpeeling: €90,00