Mooi zijn, mooi blijven…. door onze specialistes!


Elke moderne vrouw wil er graag op elk moment van de dag perfect verzorgd uit zien. Gewone make-up kan aan deze eis niet tegemoet komen. Permanente make-up van Nouveau Contour en Ecuri wel! Bij permanente make-up worden eyeliners, lip liners of wenkbrauwen permanent aangebracht. Tijdens sporten, wanneer u op vakantie uit zee of zwembad komt, als u ’s morgens uit bed stapt, of u loopt door weer en wind. Uw permanente make-up blijft altijd op z’n plaats. De tatoeage wordt gezet door een gediplomeerd specialiste en de behandeling duurt 1 1/2 uur.

Dag en nacht een verzorgde uitstraling!

Permanente make-up is ideaal voor mensen die:

  • Geen of nauwelijks wenkbrauwen hebben
  • Moeite hebben of geen tijd hebben om zich op te maken
  • Vollere wimpers willen
  • Geen haren meer hebben door ziekte of andere oorzaak
  • Geen strakke lip lijn meer hebben en/of vollere lippen willen
  • Contactlenzen of een bril dragen
 1: Er vind een intake-gesprek plaats. Tijdens dit gesprek voor het informed consent ingevuld.
 2: Er worden “voor”-foto`s gemaakt.
 3: Wenkbrauwen en lippen worden voorgetekend in overleg met de klant.
 4: De verdovende crème wordt aangebracht zodat deze vast kan inwerken.
 5: De kleur van het pigment wordt bepaald, hierbij wordt o.a. gekeken naar de kleur van huid, haar en ogen.
 6: Als de verdoving goed is ingewerkt kan de pigmentatie beginnen. Die gebeurt in meerdere rondes.
 7: Tijdens de 1e ronde van de pigmentatie gaat de huid open zodat het pigment langzaam de huid in kan. Vanaf dit moment kan er ook nog vloeibare verdoving worden toegepast.
 8: De volgende rondes zijn nodig om het pigment goed in de huid te zetten zodat je lang plezier hebt van de pigmentatie.
 9: De “na”-foto`s worden gemaakt.
 10:Na de pigmentatie wordt alvast een afspraak gemaakt voor de nabehandeling. Die vind plaats na minimaal 6 weken.

Prijzen P.M.U. :

Behandeling Prijs
Eyeliner onder of boven ( incl. 2e sessie na 6/8 weken)

Touch up van eyeliner bij ons gezet.

€175,00

€ 235,00
Eyeliner onder/boven ( incl.2e sessie na 6/8 weken)

Touch up van eyeliner bij ons gezet.

€ 275,00 ( incl. 2e sessie na 6/8 weken)

€ 335,00
Wenkbrauwen Powder Brow ( ombre brow) of hairstrokes ( incl.2e sessie na 6/8 weken)

Touch up van Powder Brow (Ombre brows) of hair strokes bij ons gezet.

25% korting op de prijs van € 385,00 ( incl.2e sessie na 6 /8 weken)

€ 385,00
Lip liner ( incl.2e sessie na 6 weken)

 

€ 275,00

Omdat P.M.U. niet bij iedereen toegepast kan worden willen we eerst altijd een intake gesprek voeren en kijken we samen wat mogelijk is.

Wanneer kan ik niet behandeld worden?

  • Wanneer je diabetes hebt. Dit in verband met het helingsproces. Er kunnen kleurverschillen optreden en het resultaat is vaak niet mooi.
  • Als je lijdt aan oogaandoeningen, zoals diabetes retinopathie, glaucoom en staar kun je helaas geen eyeliner behandeling ondergaan. Wanneer je hemofilie ( bloedstollingziekte) hebt, last van Keloïd (gestoorde wondgenezing) of wanneer je op de behandeldag koorts hebt, kun je geen permanente make-up behandeling ondergaan.

Bent u geïnteresseerd? Boek dan eerst een intake en onder het genot van een kopje koffie/thee bespreken we wat mogelijk is.

Fotogallerij

Nee. Permanente make-up is niet geheel gevoelloos, maar wordt over het algemeen niet als pijn ervaren. Dankzij de nieuwste computer gestuurde apparatuur waar uw specialiste mee werkt (eventueel in combinatie met verdovingscrème) kunnen de onaangename prikkels tot een minimum beperkt worden.
Voor bijna iedereen. Voor vrouwen en mannen; voor vrouwen die er altijd verzorgd uit willen zien, voor degenen die een correctie nodig hebben, voor mensen met een allergie bij gewone make-up, voor sportieve mensen, kortom, permanente make-up is geaccepteerd door elke bevolkingsgroep.
Over het algemeen blijft permanente make-up altijd aanwezig. De intensiteit van uw permanente make-up zal in de loop der tijd wel vervagen. Dit is echter volkomen afhankelijk van persoon tot persoon. Dit heeft ondermeer te maken met de natuurlijke celvernieuwing, het afweersysteem en invloed van UV-licht. Uw specialiste kan u hierover uitleg geven.
Voordat gepigmenteerd wordt, wordt eerst voorgetekend. Dan zoekt u samen met uw specialiste de juiste kleur uit. Pas als alles naar uw volledige wens is, wordt begonnen met pigmenteren.
Nee. Uw specialiste heeft de keuze uit meer kleuren voor alle soorten huidtypen. Omdat uw specialiste een speciale opleiding heeft gevolgd over kleurenleer, kan zij u deskundig adviseren welke kleur het beste bij u past.
​Absoluut. Permanente make-up is niet bedoeld als avond make-up, het dient met name om de natuurlijke gezichtsvormen te accentueren. U kunt dus altijd nog extra make-up aanbrengen voor een avondje uit.
​Alvorens uw specialiste met een permanente make-up behandeling begint vindt er altijd eerst een voorgesprek met u plaats. Tijdens dit gesprek bespreekt u samen met uw specialiste uw wensen en hoe permanente make-up hierin kan voorzien. U kunt zelf aangeven wat uw wensen zijn omtrent permanente make-up contouren. Uiteraard wordt door uw specialiste een verantwoord advies gegeven hoe het beste en mooiste resultaat met permanente make-up kan worden verkregen.
Over het algemeen duurt een behandeling inclusief voorgesprek, voortekenen, kleurkeuze, pigmentatie en afhandeling ongeveer 1 tot 1½ uur.

​In principe hoeft de huid na het aanbrengen van permanente make-up geen speciale behandelingen te ondergaan. Teneinde ervoor te zorgen dat uw permanente make-up optimaal zal zijn heeft uw specialiste een overzicht voor u samengesteld met de richtlijnen voor de nazorg. Uw specialiste neemt voorafgaand aan de behandeling alle richtlijnen voor nazorg met u door en geeft u uitleg hierover.

Is het eindresultaat meteen zichtbaar?
Nee. De eerste week zal de pigmentatie aanmerkelijk donkerder zijn dan het eindresultaat. Door de natuurlijke celvernieuwing zal na een periode van circa 3 tot 5 weken het eindresultaat van de pigmentatie pas zichtbaar zijn. De kleur neemt circa 40% in intensiteit af binnen een week.

​Ja! Wij werken uitsluitend volgens de strenge eisen van het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid welke door de GGD wordt gecontroleerd in opdracht van het Ministerie van Volksgezondheid. Bovendien wordt bij elke behandeling gewerkt met een nieuwe steriele naald, welke na de behandeling wordt vernietigd.
​Inderdaad. Maar staat er dan ook elke ochtend een visagist klaar die, voordat u zelf in de spiegel kijkt, uw wenkbrauwen stileert, uw eyeliner haarscherp aanbrengt of uw lippen corrigeert? Gaat deze visagist ook mee op vakantie om u snel bij te werken als u uit de zee of het zwembad stapt? U begrijpt het al, het gaat niet alleen om het lijntje of contour, het gaat om het totale gemak dat u jarenlang elke dag opnieuw ervaart.
Het principe lijkt op elkaar. Bij beiden wordt door middel van een naald pigment in de huid gebracht en dat is dan ook meteen de enige overeenkomst. Echter, de apparatuur als ook de samenstelling van de pigmenten en de technieken zijn totaal verschillend.
Tijdelijke tatoeages bestaan niet. Permanente make-up pigmenten vervagen onder andere doordat deze minder diep in de huid gezet worden. Als ze vervaagd zijn vallen ze niet meer op tussen wimperhaartjes of langs de liprand. Echter totaal verdwijnen gebeurt niet. Bij een zogenaamde ’tijdelijke’ tattoo vervaagt het pigment ook, maar verdwijnt niet in het geheel, dus blijft een wazige vlek over.