Mooi zijn, mooi blijven…. door onze specialistes!


X-TREME SMILE® BLEEKGELS VOOR PERFECT WITTE TANDEN

Van belang is allereerst dat onze producten kwaliteitsproducten zijn die volledig voldoen aan alle eisen die de Europese Cosmeticaverordening stelt aan producten die bij particulieren gebruikt worden. De Nederlandse Voedsel- en Warenauthoriteit is verantwoordelijk voor de controle hierop. Onze gels zijn voor cosmetisch gebruik en bevatten (of geven) daarom minder dan 0,1% waterstofperoxide (af).

De X-treme Smile® bleekgels / producten voor tanden bleken:

 • hebben een PIF (Product Informatie File)
 • hebben alle veiligheidstest succesvol ondergaan
 • hebben HET-CAM test ondergaan (voor het meten van irritatie)
 • hebben een challenge test ondergaan (voor het meten van bacteriegroei in het product)
 • hebben een peroxidegehalte test ondergaan
 • zijn geproduceerd onder “Good Manufacturing Practice”
 • zijn via het Europese netwerk geregistreerd en genotificeerd

Eigenschappen

 • hygiënisch d.m.v. disposables
 • zijn veilig voor uw tanden, tandvlees en gezondheid
 • diervriendelijk, dierproefvrij
 • krachtig en geven perfecte resultaten
 • alles wat u nodig heeft voor 1 complete behandeling

LABORATORIUM GETEST

Onze bleekgels zijn uniek in hun samenstelling en worden geroemd vanwege hun perfecte resultaten in vergelijking met producten van andere leveranciers. Dat is natuurlijk niet voor niets zo, want X-treme Smile bleekgels zijn getest door gerennommeerde laboratoria op hun formulering, op hun grondstoffen, op bacteriën , op hun peroxidegehalte, op hun werking, hoe ze gebruikt moeten worden én bij wie ze gebruikt mogen worden.

MADE IN EUROPE

De X-treme Smile bleekgels worden binnen Europa gefrabriceerd volgens de huidige wetgeving en de cosmeticaverordening

FORMULE GEBASEERD OP NATUURLIJKE GRONDSTOFFEN

De grondstoffen van onze bleekgels zijn puur, van hoogwaardige kwaliteit en ontwikkeld op basis van natuurlijke materialen. De grondstoffen hebben naast een blekende werking ook nog verscheidene karaktereigenschappen die de mondflora ten goede komen. Zo zal onze bleekgel bijvoorbeeld schadelijke bacterïen die voor tandplak zorgen uitschakelen.

GEFABRICEERD ONDER PERFECTE OMSTANDIGHEDEN

Onze producten zijn gefabriceerd onder Good Manufacturing Practices (goede manier van produceren). Dit is een kwaliteitsborgingssysteem voor de farmaceutische industrie. Bij GMP gaat het er om, dat nauwkeurig is vastgelegd hoe en onder welke omstandigheden een product wordt gemaakt. Tijdens de productie worden alle grondstoffen, tussenproducten en eindproduct gecontroleerd en wordt het proces precies bijgehouden op het zogenaamde bereidingsprotocol. Mocht er achteraf toch iets mis blijken te zijn met een bepaalde partij bleekgel, dan kan men altijd achterhalen hoe het gemaakt is, wie het getest heeft, waar en welke grondstoffen er gebruikt zijn, enzovoort.

EN UITERAARD DIERPROEFVRIJ

Hoewel het in Europa sinds kort verplicht is voor cosmetica om gefabriceerd te worden, zonder dat daarbij proeven op dieren uitgeoefend worden, willen wij toch het belang benadrukken. Veel mensen weten niets over deze wet. Een behandeling ondergaan en weten dat er geen dieren onder geleden hebben.