Mooi zijn, mooi blijven…. door onze specialistes!

ANGÉLIQUE BEAUTY & WELLNESS

Angélique Beauty & Wellness is een beautysalon in zijn puurste vorm. Wij bieden huidverzorging, huidverbetering en manicure  onder één dak. Komt u voor een individuele schoonheidsbehandeling of voor een duobehandeling, dat kan allemaal. Of wilt u deelnemen aan onze make-up workshop? Onze specialisten staan voor u klaar!

Wij zijn tevens gespecialiseerd in schoonheidsbehandelingen gericht op huidproblemen en huidverbetering.

De acne specialisatie alle leeftijden, man of vrouw, zijn welkom. Met een verwijsbrief van uw huisarts kunnen de specialistische acne behandelingen vergoedt worden bij de zorgverzekeraar.

Of je nu alleen een losse behandeling wilt of jezelf lekker gaat verwennen met een arrangement, alles is mogelijk. Wil je als vrouw ook gelijk je nagels laten verzorgen? Boek bij de  nagelstyliste en loop met verzorgde handen de deur weer uit.

De specialisatie permanente make-up staat bij ons hoog aangeschreven en wordt met succes afgesloten.

In ons nieuwe pand in het hart van Bolsward hebben wij alles in huis voor een ontspannen beauty moment. Met mooie nieuwe behandelruimtes in warme kleuren, waar u direct tot rust komt. Ook verkopen wij de huidverzorgingsproducten, make-up, parfums en exclusieve sieraden in onze winkel van het bekende merk Ariane Inden. U kunt hiervoor gewoon bij ons binnenlopen.

Ons team bestaat uit gediplomeerde en gespecialiseerde medewerkers, voor wie persoonlijke aandacht, vakkundigheid en professioneel advies hoog in het vaandel staan.

Voor meer informatie over onze verschillende behandelmogelijkheden kunt u ons altijd bellen of langskomen, wij geven graag persoonlijk advies. U bent van harte welkom bij ons in de salon!